WAT DOEN WIJ

Sinds 2003 zijn wij overgeschakeld naar een ander manier van opbouwen van de spouwmuur. Wij zijn afgestapt van het traditionele (eerst metselen van gevelstenen, dan isolatie plaatsen en daarna de draagstructuur in binnenblokken) en overgegaan tot de moderne manier van bouwen, namelijk eerst de draagstructuur in binnenblokken te metselen, daarna isolatie aanbrengen langs buitenzijde ( stelling is langs buitenzijde geplaatst ) en als laatste de gevelbekleding zijnde gevelstenen, te metselen of te verlijmen.

De nieuwe technieken i.v.m. isolatie, ventilatie, het vermijden van koude bruggen, het voldoen aan de nieuwe EPB normen, maakt het noodzakelijk om deze werkwijze toe te passen. Vooral naar het plaatsen van de thermische – alsook de vochtisolatie toe is het wenselijk deze methode van werken toe te passen. De vochtwering en de isolatie kan op deze wijze zo aangebracht worden, dat men een perfecte spouwopbouw kan garanderen. Ook het koude bruggen probleem aan de betonnen balken wordt door de nieuwe werkwijze vermeden. De ophanging van de rollagen (lateien boven de buitenopeningen) kan op verschillende manieren gerealiseerd worden, zonder de spouwisolatie te schaden of te onderbreken.

BVBA Putzeys D&A leeft mee met zijn tijd en durft zich aan tepassen en te herscholen om te voldoen aan de noden van de hedendaagse en toekomstige bouwtrends. Door in zee te gaan met BVBA Putzeys D&A maakt U een goede keuze. Wij zullen er altijd alles aan doen om u droomproject tot een goed einde te brengen. Overtuig U hiervan door een paar van de volgende referentie te gaan bekijken.