WIE ZIJN WIJ

Bedrijfshistoriek:

Meer dan zestig jaren bouwen. De naam PUTZEYS is onafscheidelijk verbonden aan bakstenen, zand en cement. Generaties na elkaar werd er gebouwd, ieder op zijn eigen manier en met de middelen die hen ter beschikking werden gesteld.

Het is eigenlijk allemaal begonnen met vader Putzeys Alfons die direct na de oorlog in 1945 de keus kreeg om ofwel als knecht op een grote boerderij te gaan werken of als metser te beginnen met zijnvader en zijn nonkels Putzeys. Hij koos om als jongeling van amper 14 jaar de “stiel” te leren van metser.

Begin de jaren zestig vond Alfons de tijd rijp om “op zijn eigen” verder te gaan als ruwbouwaannemer van vooral eengezinswoningen, soms ook renovaties, stallingen en dergelijke. Hij was een pionier in het zich aanschaffen van het nieuwste materieel dat toen op de markt verscheen om het tillen en sleuren tot een minimum te beperken.

In 1975 studeerde zoon Danny af , en eigenlijk zonder veel na te denken ging hij meewerken aan de uitbouw van het familiebedrijf. Na twintig jaar intens samenwerken en altijd op zoek naar verbeteringen wat betreft uitvoeringen en bijscholingen in technieken, hield vader Alfons het voor bekeken en geniet nu tot op heden van een welverdiend pensioen, zonder evenwel het werk van diens zoon uit het oog te verliezen en soms nog aan een controle te onderwerpen.

Algemene Bouwonderneming PUTZEYS D&A (Danny en Anny) staat tot op heden garant voor een degelijke en correcte uitvoering. Samen met een team van 5 professionele engemotiveerde werknemers zijn wij in staat om projecten met verschillende karakters in zowel woning- als appartementsbouw te realiseren in een gemoedelijke sfeer met bouwheer en architect. Door onze jarenlange ervaring en het constant aanpassen van ons materieel aan de huidige noden ( stellingen, bouwkranen, en ook aan leren van nieuwe technieken o.a het verlijmen van gevelstenen) voelen wij ons een sterke speler op de bouwmarkt die elke uitdaging tot een goed einde wil en zal brengen.

Wat kwaliteit en goede prijszetting betreft zijn wij uiteraard competitief aangezien wij eenklein bedrijf zijn, waarin de zaakvoerders hard meewerken op de werkvloer.

Overtuig uzelfdoor op de volgende pagina’s de werkwijze en een deel realisaties van naderbij te bekijken.